Dört Eylül Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip,Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Mili Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkanlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Jeotermal Enerji
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Yıldız Kız Voleybol takımız yarı finale çıkamadan müsabakalara elveda dedi. Erkek Yıldız Futbol takımımız yarı finalde mücadele hakkını kazandı.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 projesine müracaat ettik. Sonuçları beklemekteyiz.
Proje Çalışmaları: eTwinning

WEB - https://simavdorteylul.meb.k12.tr

Adres - Dört Eylül Mahallesi Şehit Rahmi Dana Caddesi No 1 Simav KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Dört Eylül Mahallesi Rahmi Dana Caddesi No:1 Simav KÜTAHYA

Adres - Dört Eylül Mahallesi Şehit Rahmi Dana Caddesi No 1 Simav KÜTAHYA

Ulaşım Okulumuz Simav İlçe merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Simav İlçe merkezindedir. İl merkezine 140 km uzaklıkta